Hoe alles begint?

Gewoon, met een goed gesprek!

Hoe alles begint?

Gewoon, met een goed gesprek!

Samen praten over jouw bedrijf. Wat houdt je bezig? Wat zijn je wensen?
Wat gaat goed en wat kan beter? Hoe zie jij de toekomst?

Mogelijkerwijs helpen we elkaar vooruit en komen we samen tot nieuwe inzichten.

Natuurlijk ga je niet zomaar in gesprek. Bekijk eerst op je gemak onze website. Wij hopen dat je er een goed gevoel aan overhoudt en dat je dan natuurlijk wél contact met ons opneemt. Wellicht spreken we elkaar snel.

Tot ziens,
team Kantoor Van de Mortel

Loop gerust bij ons binnen aan Tramstraat 2 in Deurne. De koffie is zo gezet én het ‘kuukske’ ligt klaar.

Eerst even 0493 – 351851 bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

Peter van de Mortel

Hans Coppelmans

We verwelkomen Erwin Boerenkamps in onze directie!

Per 1 januari 2024 verwelkomen we Erwin Boerenkamps in onze directie. Erwin heeft een bewezen staat van dienst bij onder andere PwC, Rühl Haegens Molenaar en de laatste 14 jaar bij Flynth. Hij was daar werkzaam als belastingadviseur en lid van het managent team. Daarnaast is Erwin een bekend gezicht bij het Ondernemerscafé Deurne. Hij is daar al 10 jaar bestuurslid. Ook kun je hem kennen als bestuurslid van SV Deurne of CS De Peelstrekels.

De behoefte aan continuïteit voor ons bedrijf is de reden dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuw lid voor onze directie. “Ruim 25 jaar geleden begonnen Hans en ik samen aan ons ondernemersavontuur, het huidige Kantoor Van de Mortel. Ondertussen is ons team gegroeid tot 12 mensen. Met een blik op de toekomst hadden we behoefte aan continuïteit, met de komst van Erwin is deze geborgd. Inhoudelijk verandert er vrijwel niets: we behouden dezelfde visie én identiteit die ons zo kenmerkt. Erwin past hier gelukkig perfect bij”, vertelt Peter.

“Mijn overstap van Flynth naar Kantoor Van de Mortel zie ik als een mooie kans om een gezond en bestendig kantoor verder te laten groeien in kwaliteit en kwantiteit waarbij het lokale en laagdrempelige in stand blijft. Ik vind het ontzettend prettig om weer dichtbij collega’s en klanten te staan”, aldus Erwin.

Samen op naar nieuwe successen voor ons Kantoor Van de Mortel én natuurlijk bovenal onze klanten!

Inzicht en kennis vormen de basis

De basis van elk bedrijf ligt bij de administratie. Het bijhouden van je inkomsten, uitgaven en prognoses. Deze cijfers geven weer of jouw bedrijf zich volgens plan ontwikkelt. Als ondernemer wil je daar altijd inzicht in, toch?

Cijfers begrijpen

Maar cijfers alleen zeggen eigenlijk niets. Het gaat om kennis, de interpretatie van de cijfers. En dat is waar wij goed in zijn! Wij helpen je graag de cijfers te begrijpen, zodat jij goed onderbouwde keuzes kunt maken.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Je kunt namelijk niet alles weten. Ieder z’n vak. Het is daarom belangrijk dat je mensen naast je hebt met kennis van zaken. Mensen die je vertrouwt.

Wat voor jou nieuw is en je misschien zelfs zorgen baart, is voor ons gesneden koek. Wij zijn al ruim 30 jaar goed in ons vak. We hebben onze sporen verdiend. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om jou nuttig, zinvol advies te geven.

We helpen je graag bij het ondernemen. Gewoon van mens tot mens.