Menu

Diensten

Financiële administratie
Kantoor van de Mortel is de betrouwbare partner die ervoor zorgt dat jouw financiële administratie altijd op orde is. We nemen je boekhouding uit handen en zien erop toe dat je de verplichtingen rondom jouw financiële administratie nakomt. Houd je graag zelf de regie? Dan maken we je bekend met nieuwe technieken waarmee jij je financiële administratie zelf kunt verzorgen, terwijl onze specialisten een controlerende rol vervullen:

Internetboekhouden
Met internetboekhouden kun je heel eenvoudig zelf je boekhouding invoeren in een speciale applicatie die gekoppeld is aan ons systeem. Gegevens uitwisselen werkt hierdoor efficiënter en je hebt, waar je ook bent, inzicht in je administratie. Bij Kantoor van de Mortel hebben we realtime toegang tot de laatste stand van zaken en houden we voortdurend de controle over je boekhouding. Afhankelijk van je wensen en behoeften, bieden wij je op het gebied van internetboekhouden keuze uit de volgende drie pakketten:

  • Visma Teleboekhouden
  • Exact Online
  • SnelStart

Scanboekhouden
Het is heel simpel: je maakt een scan van iedere factuur en levert deze per e-mail bij ons aan. Vervolgens worden je facturen automatisch ingelezen in ons boekhoudprogramma. Net zoals bij internetboekhouden biedt scanboekhouden het voordeel dat je je administratie niet meer bij ons hoeft in te leveren. Daarnaast zijn wij in staat om je boekhouding sneller te verwerken. Scanboekhouden is naadloos aan te sluiten op de pakketten Visma Teleboekhouden, Exact Online en SnelStart.

Jaarrekening
Ondernemers van een besloten vennootschap (bv) zijn verplicht om aan het eind van het jaar hun jaarrekening in te dienen bij de Kamer van Koophandel. Wij helpen je graag met het opstellen en aanleveren van de deponeringsstukken. Indien gewenst nemen we de jaarrekening met je door, zodat je precies weet hoe jouw onderneming ervoor staat.

Fiscale dienstverlening
Het doen van aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting kan tijdrovend en complex zijn. Kantoor van de Mortel neemt deze taak daarom graag van je over. We zorgen ervoor dat jouw aangiften op tijd en zo optimaal mogelijk ingediend worden bij de Belastingdienst.

Bedrijfsadvies
De kans is groot dat je als ondernemer weleens voor uitdagende vraagstukken komt te staan. Schroom niet om deze vragen bij ons neer te leggen. Van begeleiding bij investeringsvraagstukken tot advies bij bedrijfsopvolging, en van hulp bij financieringsvraagstukken tot advies over de juiste rechtsvormkeuze; je vertrouwde adviseur helpt je graag de juiste weloverwogen keuzes te maken.

Salarisadministratie
Als werkgever ben je verplicht om maandelijks loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de Belastingdienst af te dragen. Dit vergt veel tijd en bovendien moet je salarisadministratie aan bepaalde voorwaarden voldoen. Kantoor van de Mortel neemt de salarisadministratie graag van je over en zorgt dat deze correct wordt uitgevoerd.

Digitaal klantenportaal
Het digitaal klantenportaal vereenvoudigt de communicatie tussen ons en jou als klant. Samen wisselen we via het digitaal klantenportaal op veilige wijze documenten uit, zoals jaarrekeningen, belastingaangiftes en kredietinformatie. Ook koppelingen met telebankieren, scanboekhouden en internetboekhouden zijn gemakkelijk te raadplegen en gegevens zoals een BTW- en KvK-nummer zijn binnen handbereik.

NIEUWS
15.08.2019
Parkeerbelasting verschuldigd bij stilstaan om te bellen

De Gemeentewet staat toe dat gemeenten parkeerbelasting heffen. Het begrip parkeren houdt in het

Lees het volledige artikel
15.08.2019
Auto met transportschade is nieuw voor bpm

Bij de registratie in Nederland van een personenauto of motorfiets moet belasting van

Lees het volledige artikel
15.08.2019
Billijke vergoeding na ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid?

Bij de Hoge Raad is een procedure aanhangig van een werkneemster, die is ontslagen wegens langdurige

Lees het volledige artikel