Wij doen…

gewoon ons uiterste best voor jou!

Wij willen dat jij doet waar je goed in bent. We geven je de ruimte om te ondernemen. In welke fase jij of je onderneming ook zit.

Heb je plannen om een onderneming te beginnen of ben je al een doorgewinterde ondernemer? Wij zijn er voor je met bruikbare tips, actueel advies én zorgen natuurlijk dat jouw bedrijf administratief op orde is.

Hoe?

Advies & ondersteuning

Jouw toekomst

Jij bepaalt de toekomst, jouw leven. Maar soms wil je praten over ingrijpende beslissingen, zeker weten dat je de juiste keuze maakt.

Ga je bijvoorbeeld jouw onderneming verkopen of juist uitbreiden? Of worstel je met vragen zoals; wel of geen personeel aannemen? Waar kan ik van leven als ik met pensioen ga of als ik ziek word? Eén van de kinderen wil de zaak overnemen. Hoe pak ik dat aan?

Belangrijke, cruciale vraagstukken wil je bespreken. Liefst met mensen met ervaring en kennis van zaken. Maar net zo belangrijk is vertrouwen en een wederzijdse klik. Praat eens met ons, de ervaring en kennis is er zeker, wellicht is er ook die vertrouwde klik.

Juiste keuzes maken

Wij helpen je graag goed onderbouwde beslissingen te nemen. Samen bekijken we het vraagstuk vanuit verschillende standpunten.

Sommigen noemen het met dure woorden ‘strategie en businesscoaching’, maar dat past niet bij ons. Wij noemen het liever ‘samen toekomstplannen maken, uitvoeren en bijsturen’.

Gewoon, met vertrouwen in elkaars kwaliteiten, samenwerken naar het gewenste resultaat.

“Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de intelligentste.
Wel degene die zich het best aanpast aan verandering.”
Charles Darwin.

Belastingaangiften & fiscaal advies

Jouw (fiscaal) voordeel

Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving én weten hoe we deze in jouw voordeel kunnen laten werken. Dat is gunstig voor jouw resultaat.

Als ondernemer is het praktisch onmogelijk om van alle ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Het is daarom van belang dat je je omringt met specialisten. Wij hebben verregaande kennis van de Nederlandse fiscale wet- en regelgeving. We laten ons continu informeren en bijscholen, kortom, we zijn altijd bij de tijd.

Maar bovenal vinden we het ook gewoon leuk om het onderste uit de kan te halen voor onze klanten!

Belastingdienst, belastingaangiften, belastingcontrole, …

Ons hart gaat er sneller van kloppen. Zo min mogelijk belasting betalen is steeds het doel. Leuk om uit te puzzelen! Als dat bij jou niet het geval is, moet je misschien overwegen om ons te bellen.

Van blauwe enveloppen raken we niet in paniek, voor ons zitten er geen verrassingen in. Toeslagen aanvragen en aangiften doen bij de Belastingdienst zijn voor ons dagelijkse kost. Ook belastingcontroles zijn voor ons gesneden koek. Onze rechtstreekse contacten bij de Belastingdienst helpen ons om lastige vraagstukken op een passende wijze op te lossen. Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden.

Administratie & jaarrekening

Cijfers begrijpen

Op elk moment je administratie inzien is tegenwoordig vanzelfsprekend. Maar weet jij altijd wat die getallen betekenen? Wij vinden het belangrijk dat je de cijfers begrijpt, zodat je jouw bedrijfsvoering tijdig kunt bijsturen.

Want goede beslissingen zijn gebaseerd op kennis en niet op cijfers. We helpen je graag meer inzicht te geven en zijn er voor je als je vragen hebt.

Zelf kiezen

Aan de basis van elk bedrijf ligt een administratie. Geen enkel bedrijf kan zonder. We bespreken graag met je welke manier van administreren het best bij jou past.

Uitbesteden of juist zelf doen? Digitaal of toch liever op papier? Bij ons mag je kiezen. Wij werken met verschillende software pakketten, er is er dus altijd wel één die bij jou past.

Samen vinden we een werkwijze die bij jou en je bedrijf past.

Administratiekosten vooraf inzichtelijk

We maken graag een persoonlijke prijsopgaaf voor jouw administratie, inclusief jaarrekening en indien gewenst belastingaangiften. Zo betaal je nooit te veel en weet je vooraf wat de kosten zijn. Geen onverwachte verrassingen, wel zo fijn.

Wij vinden het belangrijk dat jij inzicht hebt en controle houdt over al jouw bedrijfsuitgaven. Ook over onze kosten. Dus mochten er naast de prijsafspraak extra kosten zijn dan brengen we je vooraf op de hoogte.

Samen maken we de administratie gemakkelijk

Wil jij ook

  • inkoopfacturen makkelijk online invoeren;
  • digitaal factureren;
  • 24 uur per dag inzicht in de cijfers;
  • persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen;
  • jaarrekening met toelichting;
  • vooraf weten wat het kost;
  • geen onaangename verrassingen tegenkomen;
  • een kantoor dat écht voor je klaar staat?

Samen maken we het bijhouden van je administratie gemakkelijker en misschien zelfs iets leuker.

Personeelsbeleid & salarisadministratie

Tevreden personeel én een goedlopend bedrijf

Functieomschrijvingen, beoordelingsgesprekken, nieuwe medewerkers, ontwikkelingstrajecten, ontslag, … werkgeverschap is niet eenvoudig. Personeel biedt vele voordelen, maar schept ook een grote verantwoordelijkheid.

Iedere werkgever wil het beste voor de onderneming én tevreden personeel. Vaak gaat dat niet vanzelf. Een goed personeelsbeleid met een duidelijke visie biedt houvast, geeft richting voor jou als ondernemer en schept duidelijkheid voor de werknemers.

Wij helpen je graag met het samenstellen en invoeren van een bij jouw bedrijf passend personeelsbeleid. Samen halen we het beste uit jouw medewerkers én onderneming.

Het juiste loon overmaken

‘Het juiste loon overmaken’ klinkt eenvoudig, maar de praktijk is anders. Salarisadministratie is meer dan maandelijks een vast bedrag overmaken aan het personeel. Als werkgever ben je verplicht om maandelijks loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de Belastingdienst af te dragen.

Daarnaast veranderen cao’s, arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving met grote regelmaat. Op de hoogte te zijn en blijven van alle wijzigingen is belangrijk. Het is daarbij de kunst om maximaal te profiteren van mogelijkheden die worden geboden. En daar zijn wij voor. Wij zorgen dat iedereen krijgt waar ze recht op hebben.