Wij zijn…

gewoon onszelf!

Eigenaar Peter van de Mortel vergeleek Kantoor Van de Mortel met een worstenbroodje. Een buitenkant zonder fratsen, maar met een verrassende inhoud. Bovenal ook nog typisch Brabants. Een perfecte combinatie, vinden wij.

Slimme boekhouders

Wij zijn op het oog misschien maar gewone boekhouders, maar je kunt flink plezier aan ons beleven. Wij zijn namelijk op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving én weten hoe we deze in jouw voordeel kunnen laten werken.

Zorgen voor resultaat

We houden van ondernemen én ondernemers. Geen vraag is ons te gek. We vinden het onze plicht je te helpen. We weten veel, en op wat we niet weten vinden we zeker een antwoord! Samen met de mensen uit ons uitgebreide netwerk.

Elke morgen stellen wij ons de vraag: wat kan ik vandaag doen om mijn klant beter te laten presteren? Wij laten obstakels verdwijnen voordat ze een probleem worden.

Echte Brabanders

We komen uit de Peel en zijn daar trots op. We doen dan ook geen moeite om onze Brabantse tongval te verbergen. Wij staan tussen de mensen en weten wat er speelt in de regio.

Ons team

Peter van de Mortel

Hans Coppelmans

Marij van den Eijnden

Mark Jagers

Sandra Verbakel

Geert Willemse

Bianca van Berlo

Corianne de Rooy